Solgar Isoflavones

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Isoflavones

Vanaf 12,50

Verkrijgbaar in 30 of 60 stuks.
Solgar Super Concentrated Isoflavones bevat onder meer de isoflavonen daidzeïne, genisteïne en glycitine.

Artikelnummer: 113 Categorieën: ,

Isoflavonen worden voornamelijk gevonden in soja producten. In landen waar mensen veel sojaproducten eten, zoals Japan, blijken de verschijnselen van overgang minder voor te komen. Isoflavonen behoren tot een groep verbindingen die bekend staan als fyto-oestrogenen (plant-oestrogenen). Dit zijn stoffen die veel lijken op vrouwelijk hormoon oestrogeen. Oestrogenen reguleren de vrouwelijke gelsachtskenmerken, menstruatie en zijn ook belang voor de zwangerschap. Doordat fyto-oestrogenen veel lijken op het normale hormoon oestrogeen, kunnen ze de functie ervan overnemen. Wanneer tijdens de overgang de oestrogeenspiegel uit balans is bij vrouwen kan Solgar Super Concentrated Isoflavones helpen. Klachten tijdens de overgangsverschijnselen zoals opvliegers, vaginale droogheid en stemmingswisselingen kunnen verminderen. De werking van isoflavonen is wel veel minder krachtig dan van het lichaamseigen hormoon.

Er dient bij gebruik van Solgar Super Concentrated Isoflavones altijd nagegaan te worden of er sprake is van lage oestrogeen levens in het lichaam. Wanneer oestrogeenlevels normaal aanwezig zijn, kan het gebruik van dit supplement juist oestrogeen dominantie opleveren. Overleg voor gebruik altijd met een arts of specialist. Solgar Super Concentrated Isoflavones vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten  Per tablet
Vulstof (microkristallijne cellulose)
Soja isoflavonen (uit soja kiemen extract) 38 mg
Anti-klontermiddelen (siliciumdioxideplantaardig magnesiumstearaat)
Cellulose gom
Glansmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, plantaardig glycerine)
Kleurstoffen (titaandioxide, caramel)

Als voedingssupplement voor volwassenen één tot twee tabletten dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.