Solgar Fenugreek

Het is op dit moment helaas niet meer mogelijk om online een bestelling te plaatsen. Onze excuses voor het ongemak.

Solgar Fenugreek

19,75

Uitverkocht

Solgar Fenugreek (Fenegriek, Trigonella foenum graecum, Grieks hooizaad) wordt gebruikt voor het behoud van een verantwoorde bloedsuikerspiegel of het cholesterol- en triglyceridenniveau.

Artikelnummer: 122 Categorieën: ,

Fenegriek is een plant dat al lange tijd gebruikt wordt in de alternatieve geneeskunde. Daarbij kan je het ook regelmatig tegenkomen in de Indiase keuken. Solgar Fenugreek heeft vele gezondheidsvoordelen. Vroeger werd het al in de Chinese medicijnen gebruikt tegen huidaandoeningen en vele andere ziektebeelden. Fenegriek wordt met regelmaat door mannelijke sporters gebruikt om de testosteronlevels op een natuurlijke manier te boosten.

Solgar Fenugreek wordt gebruikt voor het behoud van een verantwoorde bloedsuikerspiegel en kan dus ook worden ingezet bij diabetes type 1 en diabetes type 2. Naast betere bloedsuiker levels kan Solgar Fenugreek ook het LDL cholesterol, het ‘slechte’ cholesterol, verminderen en het triglyceridenniveau. Dit komt onder andere doordat fenegriek een hoge hoeveelheid vezels bevat.Tevens komt uit onderzoeken naar voren dat het kruid de insuline gevoeligheid verbetert. Daarbij zou het ook hongergevoel kunnen verminderen, waardoor gewichtsverlies gemakkelijker kan gaan. Ook laten recente onderzoeken blijven dat fenegriek ontstekingsremmend kan werken, bij zowel inwendige als uitwendige ontstekingen. Solgar Fenugreek kan tevens ingezet worden bij problemen met de spijsvertering, zoals maagklachten, obstipatie en maagontstekingen.

Ingrediënten Per caps
Fenegriek (Trigonella foenum graecum) zaad poeder 370 mg
Vulstoffen (maltodextrine, tricalcium fosfaat)
Plantaardige capsule (hydroxypropylmethylcellulose)
Fenegriek zaad poeder extract 4:1 150 mg
Kleurstof (natuurlijke karamel)

Als voedingssupplement voor volwassenen één plantaardige capsule dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.