Solgar Zinc Picolinate 22 mg

Solgar Zinc Picolinate 22 mg

15,95

Uitverkocht

Solgar Zinc Picolinate 22 mg ondersteunt het herstellend vermogen van de huid, draagt bij aan de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade en draagt bij aan de normale vruchtbaarheid van man en vrouw.

Artikelnummer: 53 Categorieën: ,

Solgar Zinc Picolinate 22 mg kan worden ingezet als krachtige anti-oxidant in de cellen van het lichaam. Het heeft een positieve werking op het immuunsysteem. De picolinaat binding is de best opneembare vorm van zink. Zink is een spoorelement en is onderdeel van een groot aantal enzymprocessen in het lichaam die betrokken zijn bij de stofwisseling. Zink is betrokken bij de eiwitsynthese, speelt een belangrijke rol in het immuunsysteem en helpt bij wondgenezing (opbouw weefsel) en nog vele andere processen zoals een positief effect op de prostaat bij mannen. Er zijn dus talloze voordelen van Solgar Zinc Picolinate 22 mg. Zink vind je van nature in vlees, vis, zuivel, noten, peulvruchten en volkoren granen. Over het algemeen komen grote tekorten van zink in Nederland. Met suppletie van Solgar Zinc Picolinate 22 mg raden we aan op te letten met competitie met ijzer en het ontstaan van een tekort aan koper. Solgar Zinc Picolinate 22 mg vind je in een donkere glazen verpakking die de meest optimale bescherming biedt tegen invloed van zuurstof, vocht en licht.

Ingrediënten Per tablet
Vulstoffen (dicalciumfosfaat, microkristallijne cellulose)
Zink (picolinaat) (220- % RI) 22 mg
Anti-klontermiddelen (plantaardig stearinezuur, plantaardig magnesiumstearaat)
Cellulose gom
RI = Referentie Inname

Als voedingssupplement voor volwassenen één tablet dagelijks bij voorkeur bij een maaltijd innemen, tenzij anders geadviseerd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

 

Raadpleeg vóór gebruik een deskundige in geval van zwangerschap, borstvoeding, ziekte of medicijngebruik.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.