Afvallen, aankomen, gezonder leven of fitter worden; Health Advies Breda kan jou helpen. Waar mensen vaak naar een diëtist gaan, zijn er ook andere opties. Health Advies Breda geeft gratis persoonlijk voedings- en trainingsadvies. Een gratis alternatief voor een diëtist in Breda.

We hebben reeds 100.000 mensen geholpen door het maken van een voedings- of trainingsschema. Deze schema’s worden met de hand gemaakt door één van onze coaches en wij bieden volledig gratis diëtist in Breda. We kijken naar de wensen van onze klanten door te beginnen met een gesprek. Wat doen we tijdens dit gesprek:

 • Samen je doelen en wensen bespreken
  We gaan met je zitten en stellen samen een realistisch doel vast aan de hand van je wensen. We kijken samen naar een doel wat voor jou haalbaar is. Hiermee bedoelen we een plan wat voor lange termijn werkt. Anders dan een diëtist kijken we naar jouw werk en hoe we de voeding in jouw levensstijl kunnen plaatsen.
 • Meten en wegen
  We doen een weging en een huidplooimeting op vier punten. Deze methode meet het vet tussen de huid en spier op de bicep, tricep, buik en rug. Dit is een hele accurate meting omdat het niet alleen gewicht meet.
 • Op maat gemaakt voedingsschema en trainingsschema
  Aan de hand van je huidige voeding en training gaan onze coaches aan de slag met een persoonlijk advies. Heb je een lactose intolerantie? Of lust je geen vis? Geen probleem, onze coaches bedenken alternatieven waarmee je nog steeds je doel kunt behalen. Wil je daarbij liever niet te veel supplementen gebruiken? We geven alleen adviseren wat betreft de toevoeging van een supplement. Niets is verplicht.
 • Check-ups
  Afhankelijk van de afstand die je moet reizen is het goed om elke 2 á 3 weken langs te komen bij je coach voor een check-up. Samen met je coach ga je dan kijken naar je progressie aan de hand van een vetmeting en weging. Mocht je niet vooruit zijn gegaan dan gaan we kijken waar dit aan ligt en wat we kunnen doen om wel progressie te boeken.
 • Gratis service
  De voordelen van onze service tegenover die van een diëtist is dat het helemaal gratis is. Waarom? Omdat we geloven dat goede voeding en beweging de basis is van een gezonde levensstijl. De supplementen die we verkopen zijn alleen ter ondersteuning van je proces. Geen addertjes onder het gras!
 • Kom langs!
  Je kunt 7 dagen per week langskomen voor een eerste gesprek en de stap naar een gezonder, fitter leven maken. Een afspraak maken is niet nodig, er zijn altijd voldoende coaches aanwezig die je op weg kunnen helpen. Kom bij Health Advies Breda langs en behaal jouw doel!