Je hebt een bestelling geplaatst, maar je wilt een of meerdere producten retour sturen. Dit is uiteraard geen probleem.

Indien producten ongeopend zijn kun je deze binnen 14 dagen na ontvangst, aanmelden voor retour. Na de dag van aanmelding heb je nog 14 dagen de tijd om de bestelling of een deel daarvan te retourneren volgens onze retourprocedure.

Voordat je een zending retour stuurt, vragen wij je ons op de hoogte te stellen via het contactformulier of door een mail te sturen naar info@healthadviesbreda.nl zodat wij op de hoogte zijn van jouw retournering, instructies voor retour volgen hierna per mail.

Producten kunnen niet geruild worden, je dient het product te retourneren. Je krijgt binnen 14 werkdagen het volledige orderbedrag incl. verzendkosten gecrediteerd, waarna een eventuele nieuwe bestelling plaats kan vinden. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor rekening van de klant, tenzij wij zelf een fout hebben begaan door bijvoorbeeld een verkeerd geleverd of beschadigd product.

Uitzonderingen retourneren

  • Geopende en/of beschadigde productverpakkingen kunnen wij niet retour nemen.
  • Gebruikte en/of beschadigde non-foodproducten kunnen wij niet retour nemen.
  • Producten die op maat voor de klant zijn gemaakt vallen niet onder het recht van retour.
  • Abonnementen of HAB Premium Programma’s kunnen, nadat ze van start zijn gegaan, niet meer geretourneerd worden.

Garantie

De werking van voedingssupplementen is persoonlijk en niet controleerbaar. Garantie op de werking van een supplement is daarom niet van toepassing.