Mijn naam is Geert en ik woon met mijn gezin in Prinsenbeek. Van mijn passie heb ik mijn werk kunnen maken en ben hier al vele jaren in actief. Sportvasten zag ik al enige tijd voorbij komen en was hier wel nieuwsgierig naar geworden. Normaliter ben ik tegen dit soort ‘heftige’ vormen van diëten maar omdat hier het sporten en de langere termijn visie centraal staat leek mij dit enorm interessant.

Let’s go!

Zo gezegd zo gedaan, ik schreef me in bij een Sportvastcoach en ging naar de afspraak toe. Hier kreeg ik uitleg en het volledige pakket mee naar huis. Twee dagen later ging ik van start en ik volgde alles zeer nauwkeurig. 10 dagen lang deed ik iedere dag 30 minuten cardio, at ik 3 maaltijden per dag en had volle focus op de voeding. De eerste paar dagen gingen prima, ik merkte dat mijn gewicht goed daalde en zoals aangegeven heb je de eerste dagen wel last van wat hoofdpijn, vermoeidheid enzovoorts. 

De switch

Bij dag 3 maakte ik de switch en kreeg toen echt een goede flow, stabiele energie en vooral de hyperfocus die erbij past. Heerlijk was dat! Iedere dag pakte ik de hometrainer op verschillende locaties om mijn cardio te doen. Na de 3 afbouwdagen ging ik naar de kern van de kuur ‘3 vasten dagen met 3 sapjes per dag’. Bij dag 3 van deze vastendagen kreeg ik het wel echt zwaar, Ik had wat last van misselijkheid en soms ook duizeligheid. Het advies is dan om even de rust te pakken. Toen ik even ging zitten trok het wel weg en kon ik het prima aan. 

Opbouw

De laatste 4 dagen van de kuur staan in het teken van de voeding verhogen om terug naar het ‘normalere‘ te gaan. Dit vond ik zelf heerlijk omdat ik stapje voor stapje weer meer ging eten. Door de opbouw raken je darmen hier weer goed aan gewend. Dit had mij echt een reset gegeven.  Mijn Darmflora was dus geoptimaliseerd, mijn lichaam gereinigd en dus in de vetverbranding geschoten. Dit gaf echt een heerlijk gevoel en ik merkte dat mijn shape er echt op vooruit ging.

Resultaat

Totaal 5 kg minder, vet% goed verlaagd, veel energieker, goede focus en mijzelf een goede reset gegeven om hem vanaf dit punt verder door te trekken. Door het complete plaatje: fysieke afspraken, whatsapp contact en het online portaal heb je optimale begeleiding en de benodigde stok achter de deur.

Wil jij jezelf ook een goede boost geven? Neem dan zeker contact met ons op!